УКРАЇНА-ФРАНЦІЯ. Єпархіальний хор Ф. Небесного відвідуючи Францію взяв участь в панахиді за загиблими в результаті теракту в Ніцце (ОНОВЛЕНО)

З 23 по 30 липня на запрошення Асоціації друзів православного Свято-Миколаївського кафедрального собору м. Ніцца з благословення керуючого Мукачівською єпархією Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського Єпархіальний хор під керівництвом Ф. Небесного за сприяння благодійників відвідав місто Ніццу, що у Франції.

Єпархіальний хор брав участь в богослужіннях в 6-ту Неділю після 50-ці в день молитовної пам’яті благовірної княгині Ольги.

Крім участі та оспівування богослужінь хор також взяв участь в поминальній панахиді за жертвами жахливого теракту, який не так давно з 14 на 15 липня відбувся у Ніцце.

Загальна панахида за загиблими в теракті 14 липня під час якого загинули чтець вказаного собору Ігор Шелешко, викладач Недільної школи Наталія Отто та кілька постійних прихожан − відбулася після закінчення недільної літургії.

На прохання настоятеля собору протоієрея Андрія Єлисєєва панахиду співав Мукачівський Єпархіальний хор.

Після закінчення богослужіння о. Андрій щиро подякував хору за спів та висловив надію, що візити хору до Франції будуть регулярними.

Нагадаємо, що з 14 на 15 липня в Ніцце грузовик, що заїхав на Англійську набережну, розтрощив десятки людей. В результаті жахливої події загинули 84 людини. Серед загиблих було багато дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.