Працівники культури Мукачівського району долучилися до церковної молитви та богословської науки

7 червня в селі Станово, що на Мукачівщині в рамках робочого семінару більше шістдесяти працівників культури Мукачівського району долучилися до церковної молитви та богословської науки.
Біля чудотворної ікони Божої матері «Живоносне джерело» поважне зібрання району прийняло участь в молебні за мир на Україні та духовно-моральне укріплення нашого народу.
В кінці молитви настоятель Свято-Петро-Павлівського храму протоієрей Василій Попович передав працівникам культури вітання правлячого архієрея Мукачівської єпархії Архієпископа Феодора та його благословення на плідну працю і добрі початки.
В приміщенні церковно-приходської школи, яка розташована поряд з храмом, була прочитана лекція на тему: «Церква та культура», в якій очільник приходу показав глибинний зв’язок церковного та культурного життя, наголосив, що культура безпосередньо пов’язана з внутрішнім світом людини і на скільки цей світ буде досконалим настільки і висока буде культура.
В свою чергу голова районного відділу культури Кречковська Оксана Миколаївна подякувала отцю Василію за добрі слова настанови та зауважила на необхідності подальшої тісної взаємодії між державою та Церквою для морального піднесення суспільства.
В кінці заходу настоятель приходу побажав всім Божої допомоги та подарував іконки Божої Матері «Живоносне джерело» прикладені до Чудотворного образу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.