28 квітня Мукачівський прикордонний загін відсвяткував 72-у річницю утворення установи.

На запрошення  начальника загону полковника Ліщинського Дмитра Володимировича з благословення високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського участь в святкових заходах взяв голова Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України протоієрей Ігор Білак та старший священнослужитель кафедрального собору на честь Різдва Богородиці (р-н Росвигово), протоієрей Петро Лях.

Зачитаним вітальним словом владики Феодора, священики привітали начальника установи зі святом, побажали особливого Божого покрову та Господнього благословіння всьому особовому складу. Окремо було відмічено наскільки важлива, особливо в контексті сьогодення, почесна місія прикордонних військ, які виконують свій священний обов’язок в збереженні цілісності Держави та непохитності її кордонів.

На урочистостях також були присутні і представники влади області. Зокрема, голова Закарпатської обласної ради, Рівіс Михайло Михайлович та заступник голови Закарпатської ОДА, керівник апарату облдержадміністрації Петік Олександр Владиславович.

На прохання керівництва після офіційної частини священнослужителі окропили святою водою приміщення та корпуси установи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.