Благодійний центр кафедрального собору Ужгорода допоміг міському будинку людей похилого віку

Днями, у день свята Благовіщення, керівник та волонтери центру «Спаси і сохрани», який діє при кафедральному Свято-Хресто-Воздвиженському соборі, відвідали Ужгородський міський територіальний центр соціального обслуговування з подарунками для стареньких.

Волонтери благодійного центру протягом певного часу збирали від небайдужих одяг, взуття, засоби гігієни та фрукти. «На порозі корпусу нас привітно зустріли, провели невеличку екскурсію, познайомили з престарілими, які тут перебувають. Власне, скрізь чисто, про підопічних добре дбають і ставляться з повагою. Але, які б сприятливі умови не були створені для цих людей, вони живуть без родини, а її нічим не заміниш. Якщо будемо небайдужі до інвалідів і стареньких людей, самі житимемо в гармонії», – переконана керівник центру «Спаси і сохрани» Марія Гичка-Сидор.

10314646_757804840906431_2476496959419649012_n - копия

Окрім того, волонтерами центру проводиться збір речей для малозабезпечених сімей, так нещодавно було надано допомогу маленькому Максимчику (8місяців) з м.Чопа. Наразі ж триває активна підготовка до передпасхальної акції з допомоги соціальним закладам краю.

Якщо маєте бажання долучитися до пасхальної акції – приєднуйтесь! Деталі за тел.: 050-553-0797.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.