Єпархія взяла участь у відправці в зону АТО працівників Державтоінспекції Закарпатської області

27 червня з Ужгорода, на схід України вирушив зведений загін працівників Державтоінспекції Закарпатської області, у складі п’ятьох екіпажів.

Це – 15 працівників із різних підрозділів ДАІ Закарпатського регіону, які добровільно виявили бажання нести службу в зоні АТО.

У заході   взяли  участь  заступник начальника УДАІ УМВС України в Закарпатській області, підполковник міліції – Михайло Місарош,  особовий  склад  обласного  ДАІ,  рідні, друзі  державтоінспекторів та священнослужителі. Зокрема, у відправці взяв участь голова Соціального відділу Мукачівської Православної єпархії, клірик храму-пам’ятника на честь Покрова Пресвятої Богородиці – протоієрей Феодор Горшков. Священник звершив молебень  за мир в Україні, окропив працівників Державтоінспекції святою водою, призвав на всіх Боже благословення та побажав всім мирного неба та швидкого повернення додому.

З напутнім словом до колег звернувся  підполковник міліції – Михайло Місарош, побажавши їм щасливої дороги й успішного виконання поставлених на них задач та щасливого  повернення додому.

Перед відправкою,  священнослужителі  освятили спецавтомобіль ДАІ та мікроавтобус, а також   благословили   працівників ДАІ  з найкращими  побажаннями  благополучно виконувати завдання та живими й здоровими  повернутися   додому.

За матерілами: http://zak-dai.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.