Різдвяне архієрейське богослужіння в столиці Закарпаття

В другий день Різдва Христового Церква звеличує Собор Пресвятої Богородиці. Цього дня вже по традиції Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив Божественну Літургію в Свято-Хресто-Воздвиженському кафедральному соборі м. Ужгорода.

Його Високопреосвященству співслужили священнослужителі ужгородського благочиння. За богослужінням співав хор кафедрального собору (регент: заслужений артист України, протодиякон Федір Копинець).

Під час Богослужіння архіпастир підніс особливі молитовні прохання за мир в нашій рідній Українській землі.

В кінці богослужіння архієрей  із духовенством та багатотисячною паствою, яка зібралась на Різдвяне  богослужіння  до собору, заколядували різдвяні колядки. В свою чергу владику колядами вітали вихованці родинного будинку сімейного типу “Нова сімя”.

Після закінчення богослужіння владика Феодор виголосив проповідь, у якій порушив актуальну тему – любові Бога до людини, через яку Бог воплотився.

Традиційно, під час святкового богослужіння проводилася пряма трансляція на обласному телеканалі «Тиса-1». Повтор архієрейського служіння можна буде переглянути на згаданому каналі  або в інтернет-мережі за посиланням: http://www.tysa1.tv.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.