Знову в бій: Більше тисячі захісників відправились у гарячі точки на Схід!

27 серпня о 8:30 священнослужителі Мукачівського православного кафедрального собору на честь ікони Божої Матері Почаївської звершили молебень та надали благословіння військовим, котрі днями поповнять сили військовослужбовців в зоні АТО.

Цього разу більше тисячі наших захисників відправились у гарячі точки на схід нашої Держави! В їх рядах представлені 14 областей, в тому числі близько п’ятсот з них з нашої області.

Слова молитви для них були про те, щоб зберегли вони добрий бойовий дух, не заплямували свою совість, захистили беззахисних, перемогли ворога та повернулись здоровими до своїх домівок для виконання своєї мирної місії!

P.S. Від себе. Хочу звернути увагу на закиди про, те: Чому Церква благословляє людей на війну? Насправді ні нас, ні їх ніхто не питає про наше бачення цієї теми. Їх призивають і вони їдуть.
Нас просять помолитись за них, благословити та підтримати їх молитовно і ми це робимо, бо це наші брати, це наші прихожани, які в свій час вибрали професію – захищати нашу з вами Батьківщину. І наш обов’язок помолитись за них і за всю нашу Богом храниму Державу Україну! Нагадаю що від самого початку збройного протистояння по всіх наших храмах на Україні звершується молитва за мир в нашій Державі.

Кріпості та благословіння вам дорогі наші захисники!

Протоієрей Василій Юрина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.