Благодійний концерт для Кіри Зайцевої організував проект ” Я ХОЧУ ЖИТИ” (+Фото)

18 вересня у Закарпатському обласному художньому музеї ім. Й. Бокшая, що в Ужгороді, відбувся благодійний концерт на підтримку 5-річної Кіри Зайцевої – дівчинки, котра хворіє на важку хворобу – гостра лімфобластна лейкемія. Захід отримав благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського.
Організаторами добродійної події виступили сімейно-соціальний проект “Я ХОЧУ ЖИТИ”, хор «Eleos», недільна школа «Образок» та Сестринство на честь прп. Нектарія Егінського, що діють при храмі Почаївської ікони Божої Матері (настоятель пртоієрей Василій Алексій).
В одному залі зібралися небайдужі ужгородці та гості міста для того, щоб допомогти та насолодитися неперевершеним співом Галини Гаврилко та Мирослави Швах-Пекар, неймовірною грою Ірини  Горячко та Мирослави Пал, пронизливим виступом хору недільної школи «Образок», чуттєвим виконанням соло Валентини Селехман та Миколи Мельничука, особливими творами хору «Eleos» під керівництвом регента Ангеліни Алексій.
До концерту долучилися також міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров та заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Шинкарюк.
Глядачі ущент заповнили залу, а емоції від виступу виконавців не залишили байдужими нікого з присутніх.
У кінці заходу мати недужої Кіри, виступила зі словом подяки, та додала, що завдяки добрим людям  вони не втрачають надії на майбутнє.
Загалом, під час благодійного концерту на лікування Кіри Зайцевої було зібрано 18 тис. грн. і 1000 дол. США.   
Фото: Василь Алексій 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.