УЖГОРОД. В Недільній школі при Свято-Троїцькому храму відбулося вручення атестатів

8 червня Свято-Троїцький храм Ужгорода, що в мікрорайоні Ужгорода «Боздош», радісно відмітив ще одне свято. Вихованцям навчальних груп Недільної школи, яка діє при храмі, вручили відповідні атестати Недільної церковно-парафіяльної школи.

Передусім дітлахи здавали іспити з таких предметів, як: Закон Божий, Літургіка, Церковнослов’янська богослужбова мова, Старий та Новий Завіти. 

Комісію з прийому екзаменів склали: голова Соціального відділу єпархії − протоієрей Феодор Горшков, клірик храму − протоієрей Іван Ківеждій та звичайно вихователі школи.

В понеділок 10 червня після вдало складених іспитів з ініціативи батьківського комітету школи за підтримки отця Володимира та добрих людей для дітлахів був проведений комплексний духовно-просвітницьких захід, який складався з різноманітних квестів та забав.

І дорослі, і діти в атмосфері свята наживо поспілкувалися та принесли один одному радість та багато позитиву.

P.S. Нагадаємо, що з благословення керуючого Мукачівіською єпархією Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського Церковно-парафіяльна недільна школа діє при Троїцькому храмі з 2014 року.

Церковні дисципліни дітлахам викладають три педагоги та настоятель храму, благочинний міста над Ужем протоієрей Володимир Гуй. Уроки в школі проводяться щонеділі після святкового богослужіння.

1 коментар

  1. Спаси Вас Господи!!! Дай Боже щоб у кожному куточку Закарпаття, та і Україні були такі воскресні школи! Здоров’я , Вам, Божого благословіння і покрова Пресвятої Богородиці!!! Великих здобутків та процвітань!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.