КИЇВ. Представник Єпархіального сімейного відділу бере участь у Всеукраїнському форумі присвяченому сім’ї

    З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, 14-16 травня Синодальний відділ УПЦ у справах сім’ї проводить Всеукраїнський навчально-методичний форум «Сім’я і шлюб: етапи підготовки до створення міцної сім’ї».
З благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського участь в форумі бере відповідальний за роботу з сім’ями в Іршавському благочинні Єпархіального відділу у справах сім’ї – протоієрей Сергій Пасуля разом з дружиною.

Як повідомляє заступник голови Місії Синодального сімейного відділу – ієрей Іоанн Ружицький на свої сторінці у facebook Близько 100 учасників з різних куточків України зібрались для обговорення надзвичайно актуальної теми, щодо підготовки молоді до шлюбу.

Головна мета заходу – підготувати фахівців для проведення ефективних курсів підготовки молоді до подружнього життя і перспективою запровадження цих курсів у всіх єпархіях на теренах Української Православної Церкви.

Курси допоможуть молодим людям, що готуються до створення сім’ї і таїнства вінчання усвідомити сенс шлюбу, налаштуватися на духовний та гармонійний розвиток здорових сімейних відносин. Такі зустрічі дадуть можливість зміцнити інститут сім’ї, підвищити престиж і роль родини, а сім’ям що переживають кризу у своїх стосунках допоможуть її гідно подолати.

ФОТО з сторінок учасників в соцмережах

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.