МИКОЛАЇВСЬКИЙ МАРАФОН: Миколаївське чудо для діток Онкологічного відділення

Друзі! В Мукачівській єпархії триває «Миколаївський марафон»!

З благословення керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського духовенство та чернецтво єпархії разом з дітками Недільних шкіл, молодіжні братства єпархії за підтримки волонтерів та небайдужих людей цими днями відвідують в’язниці, лікарні, будинки престарілих та різні соціальні заклади області.

В передень святого Миколая разом зі своїм настоятелем, протоієреєм Вадимом Гайдиш, Онкологічне відділення Обласної лікарні, що у Мукачеві відвідали і дітки Недільної школи Вознесенського храму Мукачева. передусім гості звершили молебень за здоров’я та звичайно роздали подарунки.

«Гарно дякую тим, хто прийняв участь у дійстві та не залишився осторонь від допомоги. Дай Боже всім діткам міцного здоров’я. Допомоги їм Божої у всьому», прокоментував подію отець Вадим.

Цього ж дня після святкового богослужіння до діток відділення завітали і їхні давні друзі, насельники Свято-Георгієвського чоловічого монастиря в с. Заболотне, що на Іршавщині.

«Ми з радістю вже традиційно вітаємо з днем святого Миколая наших найголовніших парафіян та ділимось радістю з друзями з дитячої онкології. Друзі мої! Прошу молитов за важко хворого хлопчика Артема. Здоров’я Вам, наші найкращі, наймиліші друзі. Оптимізму Вам! P.S. В лікарні зустріли справжнісінького Миколая:) Тож в це свято хочеться особливо побажати Вам одного − вірте в Чудо!», прокоментував подію намісник монастиря, архімандрит Серафим (Вереш).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.