ВІТАННЯ. Голові Інформаційного відділу єпархії – 40!

Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Олександр! Маємо честь привітати Вас з 40-річним ювілеєм!

Милостивий Господь кожній людині дає Свої благодатні дари. Милістю Своєю Вас Всещедрий Спаситель обдарував багатьма талантами! Всі ці Богом даровані Вам чесноти Ви щиро використовуєте для служіння свому Творцю, і тільки Йому єдиному.

Ваша харизма слова, служіння, Ваше добре серце, ревність та віра є свідченням великої любові та відданості Церкві Христовій. Ви жертовно та сумлінно несете свій послух, смиренно віддаючи себе на служіння Церкві та людям.

Ви дуже тонко розумієте людську природу, яка завжди, особливо в теперішній час, потребує непідробної пастирської опіки та любові. Повністю предаючи себе Пастериначальнику Христу, Ви усвідомлюєте наскільки є важливим показати пастві образ Живого Христа, і цей принцип Вашого життя є незмінним, відвертим та природнім для Вашої душі. Інакше поступати Ви не вмієте, тому і безмежна любов до Вас, повага та сердечне відношення духовенства та вірників є наслідком Вашого скромного, відданого служіння Богу в Мукачівській Православній єпархії.

Доносити до людей інформацію про Церкву, життя приходів і багатогранну діяльність кожної ланки єпархії – справа, що формує головну, презентабельну думку, серед всього соціуму. За час тривалого головування Єпархіальним Інформаційним відділом Ви налагодили подачу надзвичайно оперативних, подієвих новин з богослужбового життя благочинь. Запровадили сучасні новації для легкого сприйняття різними віковими категоріями власних медіа продуктів на офіційному сайті Мукачівської єпархії, відеоканалі “SinopsisTV” на YouTube,  соціальних мережах “Facebook”, “Instagram”. За Вашої безпосередньої участі у світ вийшли сотні радіо-, телепрограм духовного спрямування в обласних ЗМІ та незліченна кількість розширених публікацій в друкованих та інтернет-виданнях. Успішна інформаційна місія нашої єпархії серед людей – заслуга Вашої щоденної праці й креативного мислення.  

Неможливо не відзначити й Ваш внесок до науково-дослідного аналізу минувшини древньої Мукачівської православної єпархії при Богословсько-історичному науково-дослідному центрі імені архімандрита Василія (Проніна); щорічної роботи дитячого табору “Камо грядеши”; впровадженню в життя потужних проектів, що служать на користь багаточисленної нашої пастви. 

Христос Спаситель є центром Вашого життя, основою Ваших думок та вірним вказівником до вічності, до горнього Єрусалиму. Вітаємо Вас добрий пастирю Христовий, та бажаємо щоб у Вашій душі завжди сіяв образ Христа! Многая і благая літа!

+ ФЕОДОР,

митрополит Мукачівський і Ужгородський,

духовенство єпархії та люблячі Вас вірники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.