ТИБАВА-ОДЕСА. Вихованці недільної школи звершили паломницьку поїздку до святинь Одеської землі

На початку місяця, а саме 4-8 червня з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященого Феодора, архієпископа Мукачівського та Ужгородського вихованці Недільної церковної школи, що в селі Тибава на Свалявщині звершили паломницьку поїздку до міста Одеса.

Під час поїздки маленькі пілігріми разом з настоятелем сільського храму на честь великомученика Георгія Побідоносця, протоієреєм Андрієм Егреший, вклонились святиням Одеської землі.

Діти відвідали: Спасо-Преображенский та Свято-Успенський кафедральні собори міста. Серед чернечий обителей в яких побували діти були: Свято-Успенський патріарший чоловічий монастир, Іверський монастир, Свято-Ільїнський монастир, Свято-Пантелеймонівський монастир, Михайлівський жіночий монастир, Андріївське подвір’я та Одеська духовна семінарія.

«Щиро дякуємо братії та сестрам, які з великою любов’ю приймали нас у своїх обителях. Ціллю нашої поїздки було паломництво в якому ми відкрили для себ нових святих. Святих, які через своє життя вказують нам дорогу до Царства Небесного. Звичайно великою радістю для дітей було купання в водах Понта Авксинського (Чорного Моря), відвіддування Одеського дельфінарію та кінотеатру. Такі поїздки є дуже корисні всім. І дітлахам і дорослим. Ми сильно об’єдналися. Будучи однією сім’єю ми стали ще більш близькими та рідними. Дякую всім батькам за добре виховання і любов до своїх дітей», прокоментував подію отець Андрій на своїй сторінці у https://www.facebook.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.