Прихожани Ужгородського монастиря відвідали чернечі обителі Закарпатського краю

У дні Великого посту з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, за сприяння та ініціативи голови Паломницького відділу єпархії, намісника Ужгородського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря, архімандрита Марка (Куштан) Паломницьким відділом єпархії була організована поїздка до чернечих обителей Закарпатського краю.

Участь в поїздці взяли прихожани Ужгородського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря.

В програму поїздки були включені: Свято-Успенський жіночий монастир с. Домбоки Мукачівського району, Свято-Іоанно-Богословський чоловічий монастир с. Сільце та Свято-Іоанно-Предтеченьский жіночий монастир с. Дубрівка Іршавського району,  жіночий монастир Різдва Пресвятої Богородиці Хустського району, Свято-Миколаївський чоловічий монастир в с. Іза-Карпутлаш де почивають мощі преподобного Олексія (Кабалюка), а також джерело поряд з чудотворною іконою Божої Матері “Нанківська” с. Нанково Хустського району.

Вклонившись святиням й долучившись до монастирських богослужінь, духовно підбадьорившись і отримавши задоволення від нерукотворної живописної краси Закарпатського краю, паломники Ужгорода з вдячністю Богу повернулись додому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.