МУКАЧЕВО. Благословення Різдвяної вечері військовослужбовцям 128-ї окремої механізованої бригади

6 січня в переддень Різдва Христового на запрошення командування частини А-1556, зокрема виконувача обовязків командира частини підполковника І.І. Стахів з благословіння керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського священнослужителі Мукачівського міського благочиння відвідали військовослужбовців 128-ї окремої механізованої бригади в м. Мукачево.

Участь в молитві взяли: благочинний міста Мукачева, протоієрей Петро Лях, настоятель Свято-Георгієвського храму, що діє на території частини, протоієрей Іван Гергель, клірик Росвигівського собору на честь Різдва Божої Матері, протоієрей Георгій Шелельо та протодиякон центрального кафедрального собору на честь ікони Божої Матері “Почаївська”, отець Миколай Шелельов.

Після молитва священнослужителі окрипил всіх присутніх святою водою. З пастирським словом до присутніх звернувся отець Петро Лях. Священик привітав усіх з Різдвяними святами та Новоліттям, побажав усім військовослужбовцям миру душі та благословень Божих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.