Священнослужителі єпархїі взяли участь у відкритті першого благодійного ярмарку-фесту «Медовуха-фест-2015»

В Ужгороді відкрився перший цього року Благодійний ярмарок-фестиваль «Медовуха-фест-2015». На ярмарку, який діє із 3 по 5 січня на Набережній незалежності свої вироби пропонують медівники, винороби, продавці сувенірів та традиційних фестивальних наїдків.

На відкритті фестивалю гостей привітали його співорганізатори: заступник міського голови м.Ужгород Володимир Фленько, Голова правління ГО «Самодопомога Закарпаття» Володимир Химинець, керівник творчого об’єднання «Маска» Євген Бобров, Голова Асоціації пасічників Закарпаття Володимир Лях.

На запрошення організаторів у відкритті фестивалю взяли участь також голова Соціального відділу Мукачівської православної єпархії – протоієрей Феодор Горшков та голова Пенітеніціарного відділу Мукачівської православної єпархії – протоієрей Володимир Гуй, які теж в свою чергу звернулися до присутніх з пастирським словом.

Та особливим став виступ закарпатського лікаря Тиберія Островки, який повернувся у відпустку з передової АТО. Він, лікар-хірург зараз є захисником Вітчизни і єдиним хірургом на всю передову у районі Дебальцево. Як зазначив пан Тиберій, найважливішим для бійців є відчуття, що їх чекають вдома, знання того, що вони там до певного часу, а далі повернуться додому. І звістка з дому є найбільшою цінністю і підтримкою для вояків. Виступаючі побажали присутнім мирного неба, привітали з Новим роком та закликали долучатися до збору коштів на потреби бійців, що служать у АТО. Також свою частку, 15% від прибутку внесуть учасники ярмарки.

За матеріалами: http://samodopomoga.uz.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.