День Святого Миколая – це не просто іконки святого у стрічці новин чи подарунки в чобітку. Насправді цей день – це щось набагато більше, важливіше, потрібніше, тепліше!

Як приємно бачити посмішки близьких і не дуже для нас людей (хоча в християнстві напевно таких не існує!), їх радість в очах і та ту енергетику, яка «заражає» всі навколо серця…

Як відомо, святого Миколая кожного року з нетерпінням чекають всюди. Але через величезну кількість діточок та дорослих, які так палко звертаються із побажаннями до святого, йому просто необхідні помічники (своєрідні посередники).

І цього року, в переддень свята, з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського з ініціативи Молодіжного відділу єпархії, помічники cвятого Миколая, а це священнослужителі Мукачівської єпархії: благочинний Перечинського району – отець Володимир Грицько, духівник Зарічевського монастиря – архімандрит Миколай (Шестак), голова Молодіжного відділу єпархії – протоієрей Василій Керецман, Деніс та Олена завітали до діток в школи та додому, щоб передати подаруночки у виді солодощів, канцтоварів, продуктів, памперсів, теплого одягу та речей особистої гігієни.

В рамках акції було відвідано Перечинську ЗОШ І-ІІІ ст., Перечинську школу-інтернат І-ІІ ст., малозабезпечені сім’ї, сім’ю з дітками хворими на ДЦП, онкологічне та пульмонологічне відділення Мукачівської обласної лікарні.

Особлива подяка висловлюється всім причетним до даної акції, без кого вона не відбулася б.

Варчук Олена,

староста Перечинського молодіжного братства

імені архімандрита Василія (Проніна)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.