В день пам’яті ікони Богородиці «Економісса» в Ужгороді молилися рієлтори

IMG_034418 липня, на прохання спеціалістів з нерухомості області з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського в Свято-Троїцькому храмі м. Ужгорода (парк Боздош) було звершено молебень з акафістом в честь Пресвятої Богородиці перед Її іконою, найменованою «Економісса» (Домобудівниця) або ж «Ігуменя Гори Афонської», яка є покровителькою спеціалістів з нерухомості (рієлторів).

Молебень звершив голова Інформаційного відділу Мукачівської єпархії – протоієрей Олександр Монич.

В молебні взяли участь спеціалісти в сфері операцій з нерухомістю області: рієлтори, нотаріуси, експерти з оцінки нерухомості, будівельники та прихожани храму.

P.S. Нагадаємо, що ініціатива щорічного вшанування 18 липня на території Закарпатської області ікони Пресвятої Богородиці «Економісса» (Домобудівниця), як дня покровительства всіх операторів в сфері нерухомого майна, належить президенту Асоціації з нерухомості (рієлторів) України (АСНУ) – Злидень С.А.

На обласному рівні вшанування згаданої ікони, як покровительки спеціалістами по нерухомості (рієлторів) Закарпатської області (Ужгород, Мукачево) розпочалося на початку 2013 року, коли 12 квітня 2013 року на ім’я керуючого Мукачівською єпархією архієпископа Феодора, було направлено відповідне письмове звернення. Відповідно до письмового звернення спеціалістів по нерухомості Закарпатської області архієпископом Феодором був виданий окремий указ. В ньому йдеться про наступне: «Відповідно до Вашого прохання Вам благословляється в межах Мукачівської Православної єпархії УПЦ щорічно 18 липня торжественно вшановувати ікону Пресвятої Богородиці «Економісса» (Домобудівниця), яка є небесною покровителькою спеціалістів у сфері нерухомості».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.