16 жовтня – День Ангела архідиякона Діонісія (Гангур), голови відділу по взаємодії з людьми із обмеженими можливостями

16 жовтня – День Ангела голови Єпархіального відділу по взаємодії з організаціями, які піклуються людьми з обмеженими можливостями – архідиякона Діонісія (Гангур).

Дорогий отець-архідиякон Діонісій!

Сердечно вітаю з нагоди Дня Вашого Ангела!

Коли ми святкуємо день народження, ми радіємо з того, що Господь подарував нам земне життя. Коли відзначаємо день Ангела – радіємо подвійно, тому що цей день нагадує: земне життя – це шлях до життя вічного. Крім Ангела-Хранителя нам дається Небесний Покровитель, ім’я якого ми носимо.

Беручи за приклад житіє священномученика Діонісія Ареопагіта, Ви присвятили життя служінню Богу у чернецтві, самовіддано служачи й допомагаючи людям талантами, які з кожним роком у Вашій душі примножуються все більше.

Своїм прекрасним голосом і молитовною манерою служіння Ви не тільки прикрашаєте богослужіння, а й пробуджуєте в душах вірників почуття покаяння й духовної радості.

Щодня Ваш день заповнений різноманітними справами й обов’язками у бутті єпархії, які Ви із відповідальністю виконуєте.

Свідченням цьому є Ваша активна опіка над людьми з вадами слуху. За понад 2 роки послуху, покладеного на Вас, Ви з особливим ентузіазмом очолюєте відділ по взаємодії з організаціями, які піклуються людьми з обмеженими можливостями та 5-ий рік вправно керуєте Спільнотою глухих осіб, що діє при єпархії. 

Не можна не відзначити Ваші особисті якості: доброзичливість, чуйність і, особливо, життєлюбність, яким Ви майстерно заряджаєте оточуючих.

Бажаю Вам зміцнення від благодаті Духа Святого, допомоги Божої в турботах про вічне спасіння!

Многая літа!

+ ФЕОДОР,

митрополит Мукачівський і Ужгородський,

духовенство та вірники єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.