МИКОЛАЇВСЬКИЙ МАРАФОН. Вихованці Недільної школи «Камо Грядеши» відвідали онко-хворих діток

Роки йдуть… Учні Недільної школи міняються, а традиції ні!

З благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського вже який рік поспіль, вихованці Недільної школи «Камо Грядеши», разом з настоятелем Свято-Вознесенського храму, протоієреєм Вадимом Гайдиш та вихователями Кристина СимуликЕмілія Машіко, відвідали онко-хворих діток при Обласній дитячій лікарні.

Насамперед гості звершили молебень до святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, Чудотворця, після якого, отець Вадим звернувся до діток та батьків, побажав їм подальшого одужання, терпіння, укріплення в вірі.

Після слів вітання, маленькі янголятка отримали маленькі подаруночки (фрукти, солодощі, книжечки, а найголовніше єлей, молитвенички та іконки). Далі всі разом заспівали всім відому колядку «Ой хто, хто Миколая любить»!

Зустріч із раком – це комплексна травма, яка із часом охоплює всі рівні людського буття. Це руйнування або пошкодження всіх контактів людини: із собою, зі світом, з життям, з майбутнім. Втрачається контакт із життям загалом – важко радіти життю, усьому тому, чим воно раніше було й для нас самих, а тепер стало чужим. Постійно відбувається пошук чогось значимого, оскільки все або майже все те, що було важливим до цього – знецінюється. В основному шукати хочеться контакту з людьми, оскільки стосунки з іншими людьми справді повертають до життя.

Отже, з Божою поміччю та молитвами, все буде добре, головне вірити в найкраще! А ми в свою чергу, дорогі дітки, будемо молитися за ваше здоров’ячко, навідувати Вас та дарувати Вам хороший настрій, адже коли є позитивні емоції, боротися з усіма негараздами набагато легше!

Вітаємо всіх з наступаючими святами! Нехай Чудотворець Миколай, почує Ваші молитви! Спаси Вас Господи! На многая і благая літа! «Святителю отче Миколає, моли Бога о нас»

Текст, фото: Емілія МАШІКО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.