ВІЛЬХІВКА. Духовенство єпархії взяло участь у відкритті пам’ятної дошки Героя України, Дениса Крюкова

30 вересня в с. Вільхівка Іршавського благочиння відбулося відкриття пам’ятної дошки Героя України, Дениса Крюкова (01.07.1996–†20.08.2024).

На запрошення організаторів з благословення керуючого Мукачівської єпархії, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівськогоі Ужгородського участь у відкритті взяло духовенство єпархії.

Чин освячення та поминальної молитви у співслужінні духовенства благочиння очолив намісник чоловічого монастиря святого апостола Іоанна Богослова в с. Сільце, в.о. ректора Мукачівського духовного училища, архімандрит Лука (Томишинець).

P.S. Нагадаємо, що чин похорону Героя України Дениса Крюкова, 1996 р.н. відбувся 23 серпня в с. Вільхівка, що на Іршавшині.

Заупокійна молитва була звершена в Свято-Успенському храмі села.

З благословення керуючого Мукачівської єпархії, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського у співслужінні духовенства єпархії, відспівування очолив благочинний Іршавського району, протоієрей Іван Лупак.

Дет. див.: https://m-church.org.ua/2024/08/23/vilkhivka-zversheno-chyn-vidspivuvannia-heroia-ukrainy-denysa-kriukova-01-07-1996-20-08-2024/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.