Архієрейське богослужіння в селі Гукливе на Воловеччині

19 липня в Неділю 7-у після П’ятидесятниці, високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський з архіпастирським візитом відвідав село Гукливе (присілок Веритичів), що на Воловеччині. Владику з великою радістю зустрічали наймолодші прихожани на чолі з настоятелем. За богослужінням архієрею співслужили священнослужителі Воловецького благочиння.
Перед початком Божественної Літургії архієпископ Феодор звершив освячення нового престолу та розпису храму. Під час Літургії була завершена дияконська хіротонія – Довжанин Івана.
За богослужінням архіпастир возносив сугубу молитву за мир на Українській землі. За заслуги в оновленні та благоустрою храму архіпастирем були нагороджені благодітелі приходу архієрейським грамотами.
По завершенню Літургії вже традиційно відбувся хресний хід, після якого владика привітав всіх присутніх з освяченням оновленого храму, а також закликав усіх присутніх посилити молитви за мир на нашій рідній землі, зокрема в нашому краї і призвав на всіх Боже благословення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.