ВЕЛИКИЙ БЕРЕЗНИЙ. Духовенство та недільні школи благочиння з різдвяною колядою відвідали вимушених переселенців, самотніх та дітей-сиріт (ФОТОСЕТ ПОДІЇ+)

В декаду різдвяних свят обов′язком кожної людини, яка вірить і приймає своїм Спастителем – Христа Іісуса є виконання Його заповідей та звичайно справ добра і милосердя.

У другий день Різдва Христового у Великоберзняському благочинні було здійснено цілий каскад добра і поділено з нужденними на мільйон частинок радість від народження Богонемовляти.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського та ініціативи благочинного району, протоієрея Василія Поп за підтримки небайдужих вірян та духовенства радість Різдва Христового проникла у кризові, соціальні місця.

Разом з вихованцями Недільної школи, що діє при Свято-Успеснському храмі села Дубриничі, духовенство Великоберезнянського благочиння відвідало вимушених переселенців, самотніх людей та дітей-сиріт.

За підтримки настоятеля храму на честь Різдва Пресвятої Богородиці, протоієрея Івана Довгий проповідники Різдва Бога на землі відвідали будинок перестарілих в селі Люта.

Згодом, за підтримки настоятеля Свято-Пантелеймонівського храму смт. Великий Березний, протоієрея Серафима Гичка колядники з піцою, фруктами та солодощами завітали до вимушених переселенців і дітей-сиріт у Великому Березному.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.