Відпочинок та паломництво влаштували для дітей–сиріт, переселенців з м. Дніпра, з КЗСЗ “Центр соціальної підтримки дітей та сімей “Обійми” ДМР

26 червня з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського та Ужгородського відбулася чергова поїздка для дітей сиріт, переселенців з м. Дніпра, з КЗСЗ “Центр соціальної підтримки дітей та сімей “Обійми”ДМР., що від початку війни проживають у Великоберезнянській санаторній школі-інтернат.

Дітки вже з нетерпінням чекали на можливість знову відвідати Аквапарк “Карпатія”, та вдосталь накупатися в ці спекотні дні.

35 діток та їх вихователі мали можливість насолодитися басейнами, гірками та іншими атракціонами Аквапарку. Для багатьох з них це була чи не перша можливість відвідати Аквапарк. Важко передати радість та захват діток від такого відпочинку. В їхніх очах можна було побачити невимовну радість та щастя.

Після відпочинку, у супроводі настоятеля Свято-Пантелеймонівського храму смт. В. Березний, прот. Серефима Гичка діти відвідали Свято-Покровський чоловічий монастир в с. Ракошино, де їх надзвичайно тепло зустріла братія монастиря разом з настоятелем архімандритом Митрофаном Шимоном та пригостили смачною трапезою.

Діти мали можливість приклонитися до святинь обителі, помолитися перед чудотворними іконами, написати записочки, та поставити свічички за своїх рідних. З великою цікавістю дітки знайомилися з маленьким звіринцем монастиря.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.