ВЕЛИКИЙ БЕРЕЗНИЙ. Звершено чин освячення дитячого відділення місцевої лікарні, до облаштування якого, долучилася місцева парафія

13 червня в день свята Вознесіння Господнього, з благословіння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського та Ужгородського на запрошення керівництва Великоберезнянської лікарні було звершено чин освячення дитячого відділення лікарні.

В це відділення, після ремонту та реконструкції, було переведено діток і лікарів, які до того були розміщені на другому поверсі лікарні.

У відділені створені всі умови для комфортного проходження стаціонарного лікування хворих дітей. Є обладнані палати, маніпуляційні та ординаторські кімнати.

До забезпечення обладнанням дитячого відділення, посильно долучилася і громада Свято-Пантелеймонівського храму смт. В. Березний.

Зусиллями парафії було придбано електричний водонагрівач та деякі господарські товари.

Для кожної палати відділення парафія також передала ікони Покрови Пресвятої Богородиці, Спасителя та великомученика і цілителя Пантелеймона.

Нехай Милостивий Господь, молитвами Пресвятої Богородиці допомагає лікарям у їхній непростій роботі та маленьким пацієнтам скоріше одужувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.