УЖГОРОД. Відбулись випускні екзамени у вихованців недільної школи Свято-Троїцького храму

З благословіння правячого архієрея, митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора у Недільній школі при Свято-Троїцькому храмі м.Ужгород (настоятель протоієрей Володимир Гуй) , 8- го та 9-го червня,  відбулися щорічні екзамени, які успішно здали 78 учнів.
Недільна школа Свято-Троїцького храму нараховує близько 110 діточок та працює по програмі восьмирічного навчання. Діти опановують знання з таких предметів, як основи Закону Божого, Старий Заповіт, Новий Заповіт та Літургіка. Крім того діти вивчають Житіє Святих, постійно залучаються до благодійних заходів , приймають активну участь у насиченому житті храму.

“Швидко минає час , і ще вчорашні малюки вже стали випускниками. Дорослі і розумні діти, які з малеча ходили за ручку з батьками на служби стають вже свідомими парафіянами , люблячими членами великої церковної родини.
Але все ж такі -це ще підлітки, яким потрібна підтримка та опора. Тому, закінчивши навчання педагогічний колектив, батюшки не лишають їх на самоті з підлітковими питаннями та проблемами. Діти переходять у молодіжку, де 2-а рази на місяць будуть збиратися на заняття з батюшками та психологом, будуть залучені до активного життя недільної школи в якості помічників.
Випускний клас-це завжди зворушливо і урочисто, тому наші випускники будуть приймати вітання та отримують свідоцтва про закінчення від митрополита Феодора, на урочистому Престольному Святі, яке відбудеться 24 червня”, відмітила завуч недільної школи – Олена Шестакова.
Вітаємо з закінченням навчального року та бажаємо втілювати отримані знання, показуючи приклад благочестивого життя і любові до Господа!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.