ВЕЛИКИЙ БЕРЕЗНИЙ. Молодіжка на честь святителя Нектарія Егінського реалізувала ряд благодійних проєктів

З благословіння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського в передпасхальні та пасхальні дні Великоберезнянське молодіжне братство святителя Нектарія Егінського реалізувало ряд благодійних проєктів спрямованих на допомогу багатодітним, престарілим та малозабезпеченим сім’ям, а також вимушеним переселенцям і людям, що перебувають на лікуванні.

В результаті реалізації благодійних акцій представники братства відвідали малозабеспечені сім’ї, для яких передали продуктові пакети, закуплені ліки, памперси, засоби особистої гігієни, дитяче харчування, тощо. Не обійшлося звичайно і без пасок, які пожертвували благодійники.

З великою радістю та вдячністю люди зустріли подарунки напередодні Пасхи Христової.

Другою частиною допомоги стала турбота про вимушених переселенців, які проживають в нашому краї. Так в реабілітаційному центрі для дітей-інвалідів, що знаходиться на території Великоберезнянської лікарні знаходяться сім’ї переселенців саме з хворими дітками. Для них молодь підготувала пасхальні кошики з пасками, солодощами, шоколадними писанками. 

Крім того, молодь вже традиційно, кожного свята, відвідує з подарунками хворих людей, що перебувають на лікуванні в лікарні та не мають змогу освятити паски самостійно. Не стало виключенням і цьогорічне свято Пасхи. Так, всі хворі та персонал лікарні отримали освячені паски.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.