В Ужгородському монастирі вшанували ікону Божої Матері “Спорительниця хлібів” (+Фото)

28-го жовтня, в день пам‘яті ікони Пресвятої Богородиці “Спорительниця хлібів”, Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський звершив Святу Божественну літургію в Свято-Воскресенському чоловічому монастирі м. Ужгорода.
Свого архіпастиря зустрічав намісник обителі, архімандрит Марк (Куштан).
Понад 50 священнослужителів та велика кількість паломників вже традиційно зібрались цього дня в стінах обителі, аби прославити своїми молитвами Царицю неба та землі.
За богослужінням підносилась сугуба молитва за мир на Українській землі, за припинення війни та за військовослужбовців ЗСУ.
Під час літургії було звершено хіротонію. Випускника Почаївської духовної семінарії диякона Володимира Ільницького архіпастир рукоположив в сан ієрея.
Після завершення літургії архіпастир привітав братію обителі і прихожанів зі святом, та надав всім присутнім Боже благословіння.
Насамкінець митрополит Феодор освятив ікону Пресвятої Богородиці на фасаді братського корпусу обителі, та за традицією на завершення свята в честь ікони Пресвятої Богородиці “Спорительниця хлібів” всім були роздані благословенні хліби, освячені в монастирі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.