9 жовтня, в 17-ту Неділю після П’ятидесятниці, в день пам’яті святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова, Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський очолив Божественну літургію в Свято-Вознесенському храмі с. Великі Лучки, що на Мукачівщині.

Його Високопреосвященству співслужили Преосвященніший Веніамін єпископ Скадовський та духовенство єпархії. За богослужінням молився Високопреосвященніший Іоанн митрополит Херсонський і Таврійський.

Під час літургії підносилась сугуба молитва за припинення війни, за військовослужбовців ЗСУ, за мир на Українській землі.

По завершенні богослужіння архіпастирі освятили Поклонний Хрест.

Насамкінець митрополит Феодор звернувся до всіх присутніх зі словами проповіді.

Архіпастир привітав митрополита Іоанна з днем тезоімеництва, побажав милості Господньої в подальшому архіпастирському служінні на багатостраждальній Херсонській землі та міцного здоров’я для плідного служіння Богу та Святій Православній Церкві.

Владика висловив подяку настоятелю храма та благочинному Мукачівського району протоієрею Михайлу Пак, духовенству храма за труди та призвав на всіх присутніх Боже благословіння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.