У Домбоцькому монастирі вшанували ікону Божої Матері “Скоропослушниця” (+Фото)

13-го липня, в день святкування перенесення чудотворної ікони Пресвятої Богородиці «Скоропослушниця», яку подарував Патріарх Єрусалимський Тимофій для вірних Закарпаття, керуючий Мукачівської єпархії Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський звершив Святу Божественну літургію в Свято-Успенському жіночому монастирі села Домбоки Мукачівського району.
За богослужінням перед чудотворним образом Цариці Небесної підносилась сугуба молитва за мир в Україні, за припинення війни та за військовослужбовців Збройних Сил України.
За богослужінням було звершено хіротонію. Випускника Київської духовної семінарії, насельника Красногірського чоловічого монастиря на честь Всіх святих м. Мукачева, монаха Назарія (Котес) архіпастир рукоположив в сан ієродиякона.
Насамкінець, після слів проповіді архіпастир висловив щиру подяку настоятельниці обителі, ігумені Катерині (Іванчо) за труди, а духовенству та всім гостям за спільну молитву. Відтак привітав зі святом та призвав на всіх присутніх Боже благословіння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.