Дубрівський жіночий монастир молитовно відзначив престольне свято (+Фото)

7-го липня, в день пам`яті Різдва святого Предтечі та Хрестителя Господнього Іоанна, керуючий Мукачівської єпархії Високопреосвященніший митрополит Феодор звершив Святу Божественну літургію в Свято-Іоанно-Предтеченському жіночому монастирі с. Дубрівка, Іршавського благочиння.
Його Високопреосвященству співслужило близько 50 священнослужителів благочиння та єпархії.
Під час богослужіння підносилась сугуба молитва за мир Української землі, за припинення війни та за військовослужбовців ЗСУ.
За Божественною літургією було звершено дві хіротонії. Священнослужителя Іоанно-Богословського чоловічого монастиря с. Сільце протодиякона Іоанна Васько, і випускника Київської духовної семінарії, насельника Мукачівського Красногірського чоловічого монастиря на честь Всіх святих монаха Кирила (Стеблак) архіпастир рукоположив в сан ієрея та сан ієродиякона відповідно.
Після завершення літургії традиційно був звершений хресний хід довкола Іоанно-Предтеченського храму, після якого митрополит Феодор звернувся до всіх зі словами проповіді.
Архіпастир привітав настоятельницю обителі, ігуменю Серафиму (Готра), сестер, духовенство та всіх присутніх зі святом, іменинників з Днем Ангела, та призвав на всіх Боже благословіння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.