4 червня Свято-Троїцький храм Ужгорода, що в мікрорайоні Ужгорода «Боздош», радісно відмітив ще одне свято.

В суботу 6-го тижня після Пасхи при храмі відбулися перевідні іспити для окремих навчальних груп. Загалом участь в екзаменах школи взяло 30 дітей та підлітків.

З благословіння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського в роботі комісії з прийому екзаменів взяли також, керівник Росвигівської Недільної школи, архідиякон Діонісій (Гангур), клірик Свято-Троїцького храму, протоієрей Іван Ківеждій та клірик кафедрального собору на честь Різдва Богородиці, що в мікрорайоні Росвигово, протоієрей Димитрій Роман.

Дітлахи здавали іспити з таких предметів, як: Закон Божий, Історія Церкви, Біблійна історія, Літургіка, церковнослов’янська та богослужбова мова, Старий та Новий Завіти.

Після екзаменів підліткові навчальні групи оримали атестати про закінчення класів школи за підписом керуючого єпархією.

Нагадаємо, що з благословення керуючого Мукачівіською єпархією Високопреосвященнішого Феодора архієпископа Мукачівського і Ужгородського, церковно-приходська Недільна школа діє при Троїцькому храмі з 2014 року.

Церковні дисципліни дітлахам викладають три педагоги та настоятель храму, благочинний міста Ужгорода, протоієрей Володимир Гуй.

Уроки в школі проводяться щонеділі після святкового богослужіння.

Детальніше про діяльність Недільної школи читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.