БОРЖАВСЬКА ДОЛИНА. Відбулася пасхальна благодійна акція «Маленькі промінчики Великої Пасхальної Радості»

Вже по традиції з благословіння керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського в парафіях єпархії духовенство разом з небайдужими вірянами проводять пасхальні благодійні акції.

Цьогоріч духовенство, у переддень Пасхи Господньої з християнською любов’ю та щирими привітаннями з великодніми подарунками теж відвідало сільські родини. Крім того, цьогоріч отці та волонтери зробили подарунки і для сімей вимушених переселенців.

В одній з парафій Іршавського благочиння, що в селі Приборжавське, таку місії виконав настоятель Свято-Покровського храму, протоієрей Олександр Ряшко.

Отець Олександр прокоментував подію так: “Сльози радості у людей та дітей на очах, щира посмішка і душевний спокій наповнюють миті зустрічі зі священником! Вони не самі, за них не забули, вони відчувають підтримку і саме головне – вони живі! А, свято Христового Воскресіння – свято Життя, Перемоги Добра, Світла та Миру! Без сумніву, цьогоріч особливий Великдень! Ми вдячні Богу та добрим людям, які допомогли і іншим відчути святковий настрій! Наш садок, церковний будинок, сільські хати наповнені людьми-переселенцями та благодаттю Божою! Від себе особисто та від парафіяльної ради висловлюю слова вдячності добрим людям та громаді Gemeinde Bodman-Ludwigshafen де вони проживають в Німеччині за матеріальну та гуманітарну допомогу, як для захисників України, так і для людей що зараз в біді. Дякуємо також рабу Божому Сергію за чеські смаколики для малят, і всім людям що не стоять осторонь, а долучаються до благої справи!”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.