ПРИБОРЖАВСЬКЕ. Парафія села долучилася до придбання та відправки спецавтомобіля для 128-ї Закарпатської бригади

Релігійна громада Свято-Покровського храму села Приборжавське долучилася до придбання та відправки спецавтомобіля для 128-ї Закарпатської бригади.

З благословення керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського за підтримки настоятеля храму, протоієрея Олександра Ряшко віряни та небайдужі жителі села зібрали кошти для прибання спецавтомобіля для ЗСУ.

Разом з волонтерами та активними вірянами за декілька днів було зібрано більше 70 тисяч гривень. До цієї суми ще 30 000 грн додав односелець, Іван Кузьма.

На ці кошти для бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади було придбано потужний автомобіль-позашляховик Nissan Terrano (3.0 D. 4х4) додатково укомплектований автоматичною лебідкою та фарами.

Окрім цього, від благодійної організації «Медичний корпус» для бійців безкоштовно передано 21 спальний мішок, 2 каремати, декілька коробок медикаментів (кровоспинні бандажі, бінти, лейкопластирі, ліки), засоби особистої гігієни, одноразові рукавиці, бактерицидні серветки та антисептики, консерви та інше.

Окрему коробку із необхідними речами, які потрібні у польових умовах укомплектовано із гуманітарної допомоги, яка надійшла від федеральної землі Бургенланд, Австрія. До цього переліку громада села ще додала продукти харчування та декілька пакетів різних смаколиків.

Перед відправкою автомобіль освятив настоятель парафії, о. Олександр Ряшко та висловив побажання скорішої перемоги та відновлення миру на нашій землі.

Автомобіль та увесь вантаж було доправлено до військової частини та передано командуванню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.