Щоденна підтримка: волонтери Молодіжного відділу дбають за потреби вимушених переселенців (+Фото)

Активна поміч від молоді міста Іршави і, водночас, волонтерів Молодіжного відділу Мукачівської єпархії триває у різних “гарячих” точках Закарпатської області.
З благословення керуючого Мукачівської єпархії, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського, за сприяння настоятелів Свято-Троїцького храму і Свято-Духівського храмів м. Мукачева – протоієрея Ярослава Поповича і протоієрея Сергія Шахова, милістю Божою за підтримки добрих людей було надано допомогу і підтримку нужденним.
Щоденно волонтери передають готову гарячу їжу, бутерброди, солодощі, фрукти, одяг, продукти і ліки  вимушеним переселенцям, а також посилки для військових.
У минулі вихідні молодь частувала млинцями людей, які прибули по евакуації на потязі до Мукачева.  Та роздали приїжджим сто боксів із гарячою стравою.
Не забувають молоді іршавчани і за постійних підопічних – старших осіб та недужих дітей. Для них, зокрема, передали смачні млинці з начинками.
“Дякуємо всім за допомогу! Продовжуємо далі, тому  хто може чимось підтримати телефонуйте за номером: 0971124292”, –  звертаються волонтери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.