МИКОЛАЇВСЬКИЙ МАРАФОН. До дня святого Миколая молодь Іршавщини відвідала понад півсотні дітей-сиріт, самотніх, обездолених, хворих та перестарілих людей

Вже традиційно, напердодні та звичайно в день святого Миколая Іршавська молодіжка на честь святого Пророка і Предтечі Іоанна проводить багато благодійних акцій та реалізовує масштабний соціальний проєкт «Щедрий Святий Миколай».

Не став включенням і 2021 рік. 18-19 грудня з благословіння Високопреосвященнійшого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського за ініціативи голови Молодіжного відділу єпархії, архімандрита Агапіта (Шпиняк) молодь з подарунками, солодощами та продуктовими пакетами відвідала і пригостила: дітей Обласного дитячого будинку в смт. Чинадієво, безхатьків Іршавської ОТГ, ув’язнених УВП № 9 (СІЗО) в Ужгороді, дітей з вадами здоров’я, дітей Ільницької гімназії (колишня школа-інтернат), багатодітні родини, вихованців дитячого будинку для особливих дівчат, підопічних Мукачівського Психоневрологічного диспансеру № 1, дітей Обласного будинку дитини, Обласний центр соціальної-реабілітації для дітей та молоді, вихованців родинного будинку «Моя нова сім’я», підопічних Будинку перестарілих в Ужгороді, хворих Іршавської лікарні, тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.