У Мукачеві духовенство вознесло молебень за полеглих захисників України (+Фото)

День пам`яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, зібрав недільного дня, 29 серпня, всіх, кому небайдужа доля своєї рідної землі та українського народу, який століттями виборював право на волю та власну державність.
Бойові побратими, рідні та близькі, представники громадськості та духовенства прийшли на Алею Слави, щоб вклонитися світлій пам`яті тих, хто у найважчі, найтрагічніші для нашої Вітчизни часи став на її захист, хто віддав життя за рідну землю у кривавому двобої.
Поважне духовенство вознесло молебень за полеглих, сумні мелодії лунали у виконанні військового духового оркестру під керування Йосипа Масендича і здавалося саме небо пролило гіркі сльози за наших славних захисників, – йдеться у повідомленні Мукачівської міської ради.
Участь у заході з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського взяло духовенство Мукачівського міського благочиння – протоієрей Іоанн Гергель, протоієрей Ярослав Попович, протоієрей Іоанн Довжанин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.