Єпархію з робочим візитом відвідав заступник голови Місії Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї (+Фото)

На запрошення митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора та з благословення Голови Місії Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї митрополита Ровеньківського і Свердловського Пантелеімона з робочим візитом до єпархії завітав протоієрей Іоанн Ружицький – заступник голови зазначеного підрозділу УПЦ.
За час перебування відбулася зустріч із керуючим єпархією – Високопреосвященнішим митрополитом  Феодором.  Були розглянуті ряд спільних ініціатив та перспективи розширення взаємодії між Місією та Мукачівською єпархією у реалізації спільних проектів на підтримку сім’ї.
За нарадою керівник відділу у справах сім’ї Мукачівської єпархії, протоієрей Олександр Онисько прозвітував про стан справ у ввіреному йому відділі, про розробки та запровадження нових проектів на підтримку сім’ї на теренах єпархії. Зокрема, про підготовку сімейного відділу до проведення 31 липня 2021 року єпархіальної спартакіади.
Також столичний священнослужитель відслужив Божественну літургію у храмі на честь свт. Іоанна Шанхайського в м. Ужгороді (настоятель протоієрей Віктор Палош), і зустрівся з учасниками сімейно-соціального проекту “Я ХОЧУ ЖИТИ” на парафії Почаївської ікони Божої Матері.
Під час спілкування з координаторами протиабортного проекту о. Іоанн відзначив проведену діяльність за попередній період та окреслив нові можливі методи співпраці з жінками, що опинились у важких життєвих умовах та розглядають аборт як засіб порятунку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.