У Домбоцькому монастирі вшанували ікону Божої Матері “Скоропослушниця” (+Фото)

13-го липня, в день святкування перенесення чудотворної ікони Пресвятої Богородиці «Скоропослушниця», яку подарував Патріарх Ієрусалимський Тимофій для вірних Закарпаття, керуючий Мукачівською єпархією Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський звершив Божественну літургію в Свято-Успенському жіночому монастирі с. Домбоки Мукачівського району.
За богослужінням перед чудотворним образом Цариці Небесної підносилась сугуба молитва за припинення пандемії коронавірусу, за всіх лікарів та тих, кого торкнулась ця недуга.
Під час літургії було звершено хіротонію. Студента Одеської духовної семінарії Василія Мацур архіпастир рукоположив в сан диякона.
Насамкінець, після слів проповіді архіпастир висловив щиру подяку настоятельниці обителі ігумені Катерині (Іванчо) за труди, а духовенству та усім гостям за спільну молитву.
Митрополит Феодор також подякував усім учасникам багаточисельного Хресного ходу з м. Ужгорода до Домбоцького монастиря, які вчора звечора вирушили та сьогодні зранку прибули до обителі, аби спільною молитвою прославити Царицю неба та землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.