ОДЕСА. Керуючий єпархією бере участь в молитовних торжествах Свято-Покровського скита (ФОТО, ВІДЕО+)

8 липня розпочалися молитовні торжества Свято-Покровського скита, Свято-Успенського Одеського чоловічого монастиря, що в с. Мариновка Одеської єпархії Української Православної Церкви.

На запрошення керуючого Одеською єпархією, Високопреосвященнішого Агафангела, митрополита Одеського і Ізмаїльського участь в святкуваннях обителі бере керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський.

В переддень свята ікони Божої Матері «Тіхвінської» Владика Феодор взяв участь у Всенічному богослужінні, яке в співслужінні архієреїв очолив Високопреосвященніший Агафангел, митрополит Одеський і Ізмаїльський.

Керуючому архієрею співслужили: митрополит Кіровоградський в Новомиргородський Іоасаф, митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор, вікарії Одеської єпархії: архієпископ Овідіопольський Аркадій, архієпископ Южненський Діодор, архієпископ Арцизький Віктор і єпископ Болградський Сергій, а також сонм духовенства. На богослужінні молилися багаточисельні паломники.

Сьогодні ж, відбувся багатотисячний Хресний хід до Свято-Покровського скит с. Маринівка. Хода розпочалося о 06:00 ранку від храму Володимирської ікони Божої Матері.

За повідомлення офіційного сайту Одеської єпархії участь в Хресній ході взяло понад 10000 вірян.

Після прибуття Хресного ходу в Покровський скит відбулося Всенічне бдіння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.