Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Олександр!

Маємо честь привітати Вас з чудовим ювілеєм 50-річчям з дня народження!

A priori cлужіння Богу і людям є винятковим в просторі нашого життя і кожного з нас Господь в часі обрав для місії проповіді й самовідданого служіння іншим заради спасіння душі.

Ваше служіння є особливим, дияконським! Ви достойно продовжуєте справу свого батька, стверджуючи тим самим славні традиції багатьох поколінь подвижників благочестя нашого краю.
У Вашому образі служителя Церкви є всі необхідні риси й поняття, які потрібні всім священнослужителям: самовідданість, твердість у вірі, сумління, благочестя, жертовність, бездоганне служіння людям та добре серце.

Крім всього іншого Ви несете послух голови Відділу єпархіального, церковного, культурно-просвітницького служіння в Мукачівській єпархії. В цьому послусі Ви смиренно, з повним розумінням справи віддаєте себе на покликане служіння Богу і людям. Це важко, іноді дуже важко, але Ви це служіння несете впевнено і з честю!

Ви, отче, є чудовим християнином, добрим другом, сумлінним священнослужителем.
У Вашому житті Христос Спаситель є дійсно центром та основою Ваших думок та вірним вказівником до вічності, до горнього Єрусалиму.

Ще раз і ще раз вітаємо Вас та бажаємо щоб у Вашій душі завжди сіяв образ Христа!

Многая і благая літа!

ФЕОДОР,
митрополит Мукачівський і Ужгородський,
духовенство єпархії та люблячі Вас вірники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.