Вітання секретарю Мукачівської єпархії з нагоди Дня народження

 

26 травня – День народження секретаря Єпархіального управління

Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Віктор!

Прийміть від нас сердечні привітання з нагоди Дня Вашого народження!

У цей радісний для Вас день молитовно бажаю Вам, дорогий отець Віктор, рясних милостей від Христа Світодавця, Покрова Божої Матері над Вашою сім’єю, доброго здоров’я, мудрості, бадьорості духу і тіла!

З милості Творця Ви вже довгі роки стоїте перед престолом Божим і звершуєте велике священнодійство – принесення безкровної Жертви подяки за всіх і за вся. Адже Богу було завгодно одягти Вас у священицьке одіяння і довірити Вам пасти словесне Своє стадо.

Ви будучи секретарем нашого Єпархіального управління, вносите свій вклад у вирішення різних питань з єпархіального буття. Без перебільшення, отець Віктор, Ви є одним з провідних співробітників Єпархіального управління, залишаючись незмінним нашим помічником, з готовністю приймаючи на себе всі доручення священноначалля і демонструючи високий професіоналізм у виконанні доручених завдань.

Своїми уважним ставленням до людей, турботою за зміцнення дипломатичних відносин в соціумі при вирішенні релігійних питань, відданістю Слову Божому, Ви здобули величезну повагу вірників нашої єпархії та осіб високого рангу.

Хай Милостивий Господь оновить Ваші душевні і тілесні сили для подальших трудів в Його Винограднику!

+ ФЕОДОР,

митрополит Мукачівський і Ужгородський,

духовенство та вірники єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.