Щонедільні благодійні відвідини знедолених продовжує Іршавська молодіжка (+Фотоогляд)

Сповнені благодійності. Саме такі недільні дні в учасників Іршавської молодіжки. Нижче подаємо огляд травневої доброчинності православної молоді, яку здійснювали з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського.

***

23 травня молодь Іршави разом зі своїм керівником, головою Єпархіального молодіжного відділу архімандритом Агапітом (Шпиняк) та зразковим дитячим ансамблем «Кирниченька» відвідали одиноких старших людей.

У місцевому  закладі, де проживають особи поважного віку, звершили молебень до ікони Божої Матері «Призри на смирення» за здоров’я підопічних й, загалом, всього медичного персоналу.

Відтак відбувся концерт з частуванням гостинцями. Довершили захід подарунками.

***

Гарячі обіди та солодощі з нагоди Неділі жінок-мироносиць вручала Іршавська молодіжка підопічним жінкам, матерям, бабусям. Особливу увагу й частування приділили також безхатькам.  

***

9 травня, згадуючи воїнів бойових дій, молодь відвідала ветерана Великої Вітчизняної війни та дітей війни, враховуючи їхнє пережите важке дитинство.

«Ми мали можливість згадати із ними ті важкі часи, і поринути в минуле. Також ми підготували для них подарунки. Окрім того привітали з днем Матері наших підопічних матусь», – розкрили мету події організатори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.