Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Володимир!

Маємо честь привітати Вас з 45-річним ювілеєм!

Кожній без винятку людині, милостивий Господь дає при народженні Свої благодатні дари. Вас Всещедрий Спаситель теж обдарував багатьма талантами, які Ви з Його ж допомогою вдало реалізовуєте в Церкві Христовій!

Якщо стисло охарактеризувати Ваш образ пастиря, то в цьому описі будуть такі слова і поняття, як: самовідданість, твердість у вірі, сумління, благочестя, жертовність, харизма слова, бездоганне служіння людям та добре серце. Всі ці риси є свідченням Вашої великої любові та відданості Церкві Христовій.

Несучи послух благочинного міста над Ужем Ви смиренно, з повним послухом віддаєте себе на покликане служіння Богу і людям. Це важко, іноді дуже важко, але Ви це служіння несете впевнено і з честю!

В одному зі своїх інтерв’ю, Ви колись сказали таку фразу: «Священик повинен йти туди де є біль і плач»! Ви це робите щоденно, і не на показ!

Ви, отче, є чудовим духівником і тонким психологом, який чудово розуміє людську природу, яка завжди, особливо в теперішній час, потребує непідробної пастирської опіки та любові. Ваші справи вже давно випередили час в якому ми живемо! Таким Ви є і від природи, і Ваших батьків! Ви не можете бути іншим отцем Володимиром, і це дуже добре! Ви твердо стоїте на захисті Церкви Христової, тому і безмежна любов до Вас, повага та сердечне відношення духовенства та вірників є наслідком Вашого скромного, відданого служіння Богу в Мукачівській Православній єпархії.

У Вашому житті Христос Спаситель є дійсно центром та основою Ваших думок та вірним вказівником до вічності, до горнього Єрусалиму.

Ще раз і ще раз вітаємо Вас добрий пастирю Христовий, та бажаємо щоб у Вашій душі завжди сіяв образ Христа!

Многая і благая літа!

ФЕОДОР,
митрополит Мукачівський і Ужгородський, 

духовенство єпархії та люблячі Вас вірники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.