“Скриньку добра для нового ЖИТТЯ” презентував протиабортний проект “Я ХОЧУ ЖИТИ” (+Фото)

Координатори сімейно-соціального проекту “Я ХОЧУ ЖИТИ”, 12 лютого, презентували “Скриньку добра для нового ЖИТТЯ”. Цей благодійний почин благословив Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський.

За локацією презентація відбулася у храмі на честь Похвали Божої Матері в м. Ужгороді, де й відбуваються зібрання учасників протиабортного проекту.

Ідея запуску своєрідного памперс-боксу визріла у волонтерів неспроста. Чимало вагітних жінок стоять на краю до гріха аборту через фінансову скруту.

Застерегти від дітовбивства і виявити хоч невелику підтримку матерям немовлят, не тільки на словах, – ось покрокові напрями даної ідеї для реалізації. У майбутньому бокс планують наповнити усім необхідним для догляду за дитиною: сухими сумішами, порошком для прання та вітамінами.

Наразі скринька наповнена памперсами різних розмірів. Добру справу уже підтримали благодійники Сергій Юрець та Руслана Драгун. Вони вірять: ще одну можливість зробити милостиню підтримає багато небайдужих сердець.

Під час презентації скриньки головний координатор проекту та настоятель вищезазначеного храму, протоієрей Василій Алексій висловив подяку керівниці ТОВ “АВЕ Ужгород” Наталії Якубик, яка подарувала контейнер для наповнення його памперсами.

Волонтери закликають не стояти осторонь потреб ближнього і, за бажання, просять допомогти.

Кожен охочий може принести, а хто потребує – взяти памперси – у кімнаті чергового храму за адресою: м. Ужгород, вул. Грибоєдова, 24 або ж за домовленістю за номером тел.: +380667257789 – Анатолій Молнар.

Фото: Ольга ПАЛОШ

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.