ВІТАЄМО ДИРЕКТОРА БІНДЦ, ЮРІЯ ДАНИЛЬЦЯ З 40-РІЧЧЯМ!

ВЕЛЬМИШАНОВНИЙ І ДОРОГИЙ ВО ХРИСТІ ЮРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ!

Маємо честь привітати Вас з чудовим ювілеєм – 40-річчям з дня народження!

Земне життя кожному з нас дається Богом для того, аби ми встигли зробити щось добре, корисне, а головне – потрібне для спасіння душі.

Через Ваших батьків Господь Вас благословив багатьма талантами і здібностями. І, знову ж таки, через Його волю Він судив бути Вам людиною Церкви і науки.

Ми дякуємо в цей день передусім Вашим батькам за такого самовідданого сина, який своєю вірою, науковим талантом примножує, збагачує і популяризує багату церковну історію древньої Мукачівської єпархії та Церкви загалом.

Сьогодні ми переконливо, на основі досягнень і реалізованих проектів свідчимо, що очолюваний Вами Богословсько-історичний науково-дослідний центр імені архімандрита Василія (Проніна) є однією з найпотужніших церковних наукових платформ в Церкві та Державі. Саме Вашими зусиллями сьогодні ми досягли чудових результатів в площині церковної православної науки в Україні та Європі.

Ваша щоденна, титанічна праця неабияк актуалізовує і презентує Церкву в полі науки і показує, що історія Церкви може бути аргументованою, позбавленою заангажованості та водночас цікавою для вивчення.

Слава Богу, завдяки таким науковцям, як Ви, в Церкві підтримується інтерес до вивчення своєї історичної спадщини та багатої культури й історії.

Дорогий Юрій Васильович! Ще раз і ще раз вітаємо Вас з ювілеєм! Нехай Ваші досягнення та мрії завжди будуть благословенні Богом!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, сил і терпіння в Вашій науковій праці. Сімейного затишку Вам, благодаті Божої в житті!

З повагою,
Митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.