АНОНС. В єпархії відбудеться Різдвяний онлайн-конкурс “Родинна коляда прославляє Христа”

Дорогі брати і сестри, раді повідомити вам, що з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського та ініціативи Сімейного відділу єпархії в період святок з 7 по 20 січня 2021 року відбудеться Різдвяний онлайн-конкурс “Родинна коляда прославляє Христа”.

Наш Український народ має надзвичайно велику, духовно-культурну традицію святкування Різдва Христового, зокрема у сімейному крузі, коли вся родина збирається і радісно прославляє Богомладенця Христа у прекрасних піснеспівах та гімнах, які називаються колядками.

Тому заради збереження святих і надважливих традицій святкування Різдва Христового в колі сім’ї і передачі їх майбутнім поколінням запрошуємо вас до участі в цьому конкурсі.

Що для цього потрібно:

  1. Починаючи з 10 грудня 2020 року, для того, щоб взяти участь в конкурсі, необхідно виконати улюблену вами колядку в колі родини і записати це на відео в хорошій якості, рекомендовано не більше 3 хвилин. Після цього необхідно відправити відеофайл на телеграм канал (перейдіть за посиланням) ⇒https://t.me/oonysko. При цьому вказати прізвище сім’ї та місто чи село (наприклад cім’я Васильків, с. Кольчино), або якщо один виконавець з родини тоді прізвище ім’я (наприклад дитина Васильків Дарина, 6 років, с. Ремети)
  2. З 7 січня дня Різдва Христового всі відео будуть опубліковані на youtube каналі Мукачівської єпархії Синопсис ТВ і поширені на всіх медіа ресурсах інтернету де присутня Мукачівська єпархія і відповідно починаючи з цього дня глядачі матимуть можливість проголосувати за найкращих виконавців натискаючи позначку “подобається”.
  3. 20 січня конкурсна комісія на чолі з керуючим Мукачівською єпархією, митрополитом Феодором оголосить результати конкурсу та переможців у номінаціях:
  • Глядацький вибір (найбільше відміток ” Подобається”)
  • Гармонічність (глибокий зміст та гарне виконання)
  • Неповторність( унікальність в традиції)
  • Дитяча щирість (найкраща дитяча колядка)

Найкращі виконавці будуть нагороджені грамотами та цінними призами митрополитом Феодором.

У разі виникнення запитань щодо участі в конкурсі чи складнощів у пересиланні відеофайлу колядки, звертатись до голови Єпархіального відділу у справах сім’ї – протоієрея Олександра Онисько (тел. +380502496414, +380971872114, facebook.com/olexahdr.onysko)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.