ВІТАННЯ ПРЕДСТОЯТЕЛЮ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ З НАГОДИ 30-РІЧЧЯ АРХІЄРЕЙСЬКОЇ ХІРОТОНІЇ

Його Блаженству,
Блаженнішому Онуфрію, Митрополиту Київському і всієї України,
Предстоятелю Української Православної Церкви

Ваше Блаженство, дорогий наш Владика і Отець!

Дозвольте від кліру та мирян Мукачівської єпархії сердечно привітати Вас з 30-літтям Вашої Архієрейської хіротонії.

Дивний Бог у святих Своїх (Пс. 67:36) сподобив Вас благодаттю Святого Духа стати наступником апостолів у Його Винограднику. Пройшло вже три десятиліття, як Ви жертовно звершуєте своє Архієрейське служіння. З 17 серпня 2014 року – служіння Предстоятельське. Останнє пронизане Вашою самовідданістю, мудрістю, зваженістю та притаманним Вам смиренням. Весь цей час Ви несете покладений на Вас послух з великою відповідальністю за душі людей, ввірених Вашому піклуванню.

Щодня Ви багато робите для становлення та розвитку церковного життя в Україні. Ваше слово до людей пронизане неабияким внутрішнім досвідом, котрий піклується про мир й злагоду, як в Церкві, так і в душах людей.

Любов багатомільйонної пастви та кліру до Вас є найкращою декларацією та визнанням Вашого щирого служіння. Це надихає нас і демонструє приклад того, як потрібно віддавати себе заради інших в Церкві.

В цей день молитовно бажаємо Вашому Блаженству й надалі всесильної допомоги Божої в служінні у винограднику Христовому, який насадила десниця Господня.

Нехай предстательством всіх Святих, які почивають в Печерській Лаврі, Всемилостивий Бог зміцнює та зберігає Вас у доброму здоров’ї, мирі і благоденстві на многая літа.

З любов’ю у Христі,
смиренний послушник Вашого Блаженства,
Феодор, Митрополит Мукачівський і Ужгородський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.