Вітання митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, офіцери та ветерани Збройних Сил України!

Щиросердечно вітаю всіх вас із професійним святом − Днем Збройних Сил України.

Бути військовослужбовцем Збройних Сил України нелегко, адже саме на ваших плечах лежить найбільший тягар відповідальності за долю української держави та захист її територіальної цілісності.
У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Їх подвиг житиме вічно і слугуватиме взірцем чесного й самовідданого служіння Вітчизні.

У цей день також вітаю усіх військових капеланів: прийміть щирі побажання допомоги Божої у вашому служінні заради спасіння душ захисників Вітчизни та встановлення жаданого миру. Бажаю вам, шановні військовослужбовці, щоб заступництвом Пресвятої Богородиці Господь зберіг ваші життя на радість рідним, щоб ви повернулись додому неушкодженими і далі будували своє майбутнє в мирній Україні згідно із Заповідями Божими і гідно славили Господа і Бога нашого.

Від усього духовенства, чернецтва та вірян Мукачівської єпархії Української Православної Церкви висловлюю вам щиру подяку за сумлінне виконання конституційного обов’язку, відвагу, мужність та героїзм усьому особовому складу і ветеранам Збройних Сил України.

З повагою,
митрополит Мукачівський і Ужгородський ФЕОДОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.