ONLINE. Єпархія взяла участь у VIII-й Всеукраїнській конференції керівників єпархіальних відділів у справах сім’ї (+Фото)

29 жовтня відбулася VIII Всеукраїнська конференція керівників єпархіальних відділів у справах сім’ї, яка цього року відбулася в режимі онлайн, через платформу ZOOM.

З благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського участь в онлайн-конференції взяв голова Відділу у справах сім’ї Мукачівської єпархії – протоієрей Олександр Онисько.

За розмовою учасники відзначили важливість проведення щорічних сімейних форумів сім’ї у кожній єпархії. Відтак прозвітували за пророблені ланки роботи на місцях.

Протоієрей Олександр Онисько розповів про заходи й буття Сімейного відділу Мукачівської єпархії, запропонував низку ініціатив пов’язаних зі сімейно-соціальним проектом “Я ХОЧУ ЖИТИ”, який набирає обертів у протиабортній діяльності.

За бесідою йшлося про створення робочих груп всеукраїнського масштабу з даної проблематики.

У свою чергу, голова Місії Синодального відділу УПЦ у справах сім’ї, митрополит Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон висловив подяку керуючому Мукачівською єпархією митрополиту Феодору за організацію роботи з сім’ями та, зокрема, групі сімейно-соціального проекту “Я ХОЧУ ЖИТИ”.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.